Palautetta asiakkailta

Ennustaja Amalia apuna

 Amalian asiakkailta palautetta

Amalia, olet auttanut minua eri tilanteissa. Sinun sanat lämmittää ja lohduttaa aina.
Kiitos, olet todella hyvä.

Sydämmellinen kiitos Amalia hyvästä ennustuksesta.

En uskonut että joku voisi nähdä noin osuvasti ajan milloin jokin asia tapahtuu mutta niin vain tapahtui. Näit miten asiat ovat nyt ja miten tulee käymään. Sanot asiat suoraan mitä näet. Kaikki asiat mitä olet minulle nähnyt ovat toteutuneet sanomallasi aikataululla.

Kiitokset ihanalle Amalialle avusta kiperissä tilanteissa!

Näet niin hyvin lähitulevaisuuden. Olet ihana, energinen ja voimaannuttava selvänäkijä. Sain todella paljon voimaa ja uskoa sanoistasi. Olet taitava! Olen sanonut nämä sinulle jo mutta halusin vielä nämä kirjoittaa muillekin tiedoksi.

Enkeleitä sinulle❤

Palautetta kukkien kanssa

 Anjan asiakkailta palautetta.

Kiitos tämän päivän puhelusta. Kaikki mitä sanoit on totta. Näit sekä minun että tulevan puolisoni menneisyyteen lisäten ymmärrystä asioihin. Toit toivoa, että kaikki järjestyy. Kiitos.

Kiitos Anja.Sain puhelun alusta reiki energiaa mikä auttoi.Puhelusta olen Todella kiitollinen että soitin.Enkeleille KIITOS ja sinulle Anja voimia ja Siunausta.

ANJALLE KAUNIS KIITOS, SAIN SINULTA ARVOKASTA TIETOA JA TAAS JAKSAA ETEENPÄIN. SIUNAUSTA ARVOKKAALLESI TYÖLLESI. OLEN IKIONNELLINEN ETTÄ SAAMME UUDEN KODIN JA PALJON MUUTA SEN MYÖTÄ. KAUNISTA KESÄÄ SINULLE.

Iltaa ,
Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän ”päivällisen” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Olen soitellut monelle, mutta kenelläkään ei ole sellaista jumalallista energiaa kuin Anjalla! Anjalle suuret kiitokset, ehkä hän pelastaa taas minut noilta pahoilta energioilta! Rakkauden enkeleitä hänelle!

Lämpimät kiitokset Anjalle (viimeisin puheluni) ja Eilalle kaikesta tuesta, jonka olen saanut teiltä vaikeiden viime vuosien aikana. Olette maanpäällisiä enkeleitä. Puheluni on aina katkennut kesken, enkä ole kerinnyt kiittää teitä. Teen sen näin… KIITOS! Teillä on oikea Näkemisen lahja.

Tervehdys unil,

En voi muuta kun ihmetellä ja suuret kiitokset taas Anjalle!!!

Hän on kyllä aivan uskomaton.

Suuret ovat hänen Jumalan antamat lahjat.

SUURET KIITOKSET!!!

Kukkia Ennustaja Veralle

 Hennan asiakkailta

Hennalle kiitos monista tukemisista, joita olen matkan varrella saanut. Sinulla on lämmin ja ymmärtävä asenne , että katso nenän vartta pitkin hullumpiakaan kysymyksiäni. Kiitos.

Sinulla selvästi siivet selässä ja elämänkokemusta. Helppo puhua sinulle ja tulla kuulluksi.

 Violan asiakkailta palautétta

Suur kiitos, Violalle.

Olet nähnyt tarkkaan, jotka lohdutuksen ja näkemykset ovat auttaneen minua suuressa elämän muutoksessa jokaisella osa-alueella. Olin todella murtunut ja autoit minut vahvaksi ja takaisin jaloilleni. Viola olet todellinen maan enkeli.

Kiitos, annoit valoniloa.

Olen monia kertoja kääntynyt puoleesi ja aina yhtä hyvin ja lämminhenkisesti olet nähnyt ja välittänyt asioitani. Kiitos!

Olet todella hyvä ja lämmin henkinen näkijä.
Kiitos.

Lämpimät kiitokset Violalle! Olet nähnyt uskomattoman tarkasti työasiat ja kuinka ne etenevät.

Sonjan asíakkailta palautetta.

Olen muutaman kerran soittanut Sonjalle ja joka kerta hämmästyn , kuinka hyvin ja tarkkaan hän on tilanteeseeni nähnyt . Hänellä on näkemisen lahja ❤️

Kiitos Veeralle ja Sonjalle ymmärtäväisistä keskustelutuokioista, jotka ovat tuoneet selkeyttä ja toivoa tunne-elämän haasteisiin. Olette hyvin kärsivällivällisiä ja oivaltavia kuuntelijoita, ymmärrätte elämän osa-alueita ettekä tuomitse tai liikaa neuvo asiakasta vaan tulkitsette näkemäänne.

Nykyhetken olette nähneet tarkasti ja mieli on aina rauhoittunut keskustelun jälkeen.

Suuri kiitos Sonjalle.Hyvin sait asioista kiinni ja niin ihanan myönteisesti tsemppaavasti kerrot näkemäsi. Kiitos kaikkea hyvää sinulle.
t.tyytyväinen soittaja

Kiitos Sonja kun kuuntelit huoliani. Aika näyttää toteutuuko ennustus, mutta sain toivoa tulevasta ja sehän on pääaisia. Iso kiitos sinulle, jos alkaa taas ahdistaa soitan uudelleen.

Suurkiitos Sonjalle ja Veeralle! Olen saanut heiltä paljon apua ja toivoa vaikeilta tuntuvina hetkinä ja oppinut ymmärtämään itseäni ja ympärillä olevia ihmisiä paremmin.

Sonja – sinä olet niin taitava ja ihana.
Ilman sinua en edes varmaan olisi työssä. Niin paljon olen sinulta tukea saanut.

Kertulle palautetta

Tuhannet kiitokset Veeralle ja Kertulle tulkinnoista ja avusta muutenkin. Tulkinnat ovat todella auttaneet selkiyttämään omaa elämää.

Kukkia Ennustaja Veralle

 Veeran asiakkailta

Tuhannet kiitokset Veeralle ja Kertulle tulkinnoista ja avusta muutenkin. Tulkinnat ovat todella auttaneet selkiyttämään omaa elämää.

Suuri kiitos Veeralle.Olet taitava, positiivinen ja olen apua ja iloa saanut puheluistasi.

Tuhannet kiitokset, taas kerran, Veeralle, ystävällisestä ja asiaan paneutuvasta selvänäkötuokiosta! Kiitokset jäivät sanomatta, kun Prepaidin aika loppui, mutta toivottavasti saat ne nyt tätä kautta.
Hienoa, että olet valinnut tällaisen auttamistehtävän 🙂
Terveisin kanta-asiakkaasi

Kiitos Veera, toivoa antavasta näkemyksestäsi! Osa näkemästäsi on jo toteutunut, osaa jään malttamattomana odottamaan. Ihanaa kevättä Sinulle!!

Hei!
Tuhannet kiitokset Veera-näkijälle sunnuntain juttelutuokiosta. Sain avun pahaan mieleeni ja paljon ajattelemisen aihetta. Puhelu katkesi kesken, joten ehtinyt kiittää heti silloin. Hyvää kevään jatkoa!

Kiitos Veera !
Kerroit että hänellä olisi tunteita minua kohtaan, vaikka itse sitä epäinkin.
Olet ihmissuhteissa ENKELINI.!

 Iriksen asiakkailta palautetta

Iirikselle olen soittanu vaikeissa elämäntilanteissa jo syksystä 2015. Puheluita on kertynyt kahdeksan 6 vuoden aikana. Kiitos Iiris, olet kultaakin arvokkaampi.

Olet nähnyt tapahtumat oikein, jopa sellaiset mitä en olisi itse unissanikaan uskonut. Antamat aikasi ovat täsmänneet poikkeuksetta. Kerrot asiat rehellisesti, et kiertele etkä kaartele.

Lasketun aikani, jo ennen kuin tiesin itse raskaudesta. Mutta näit senkin, että olin valmis ottamaan tiedon vastaan. Kiitos Iiris vielä kerran.

Hei Iiris,

Soittelin sinulle tässä mieheni työpaikka-asiaan liittyen ja lupasin, ilmoittaa kuinka siinä käy. Siinä kävi kuten
ennustitkin, että hän sai sen uuden tehtävän jota hakikin.

Kiitos tuestasi jännittävässä hetkessä.
Ja kiitos myös rehellisestä tavastasi kertoa asiat. Sinuun on helppo luottaa.

Mukavaa ja menestyksellistä vuotta 2021
Kestoasiakkaasi.

Iiriksen ennustukset on pitänyt paikkansa, ruusuja Iirikselle ja kiitos*.

ET

Irikselle palautetta!

Soitin sinulle ja kysyin näkemystä elämäntilanteestani. Olin hyvin hämmentynyt enkä oikein ymmärtänyt mitä kerroit, kirjoitin kuitenkin muistiin mitä sanoit.

Nyt olen ymmärtänyt keitä tarkoittamasi hekilöt ja tapahtumat kuvaavat. Kiitos sinulle, näkymä oli hyvin tarkka vaikka aluksi ymmärsin henkilöt toisiksi.

T.M

Kukkia Ennustaja Veralle

 Matleenan asiakkailta

Matleena, sain niin ihanalta ihmiseltä tulkintaa.

Neuvoja
Selvännäköä
Tuli niin hyvä energia
Kiitos kiitos kiitos paljon
Tällaista kuin Matleena kaipasin

 

Ihana näkijä

Sydämmellinen lämminja positiivinen
Todella asiansa osaava
Nähnyt minulle oikeita vastauksia elämästäni
Tulevat asiat ovat todella toteutuneet ja toteutumassa
Ihanan auttavia neuvoja asioidén toteutumiseen

Minä palaan Matleenan luokse kun tarvitsen energiaa ja selvännäkijän vastauksia ja neuvoja

Iso kiitos Matleena

 Marjatan asiakkailta palautetta

Hei Marjatta! Olet tsempannut ja puhelusi muistelu on auttanut minua enemmän kuin arvaatkaan. Olen palannut sanoihisi viimeisen 1,5 vuoden aikana hetkinä kun on ollut hankalaa, ja saanut niistä voimaa ja luottamusta. Kiitos

Haluan lähettää terveisiä Marjatalle. Minulla on ihailija, jota en voi ottaa todesta. Se oikea tulee, kun aika on oikea. Terkuin
Runokki

Suuret kiitokset Marjatalle. Tämäniltainen keskustelumme oli todella valaiseva. Näit asiani hämmästyttävän selkeästi ja osasit katsoa sitä ihan uudelta kantilta. Tunnen jo nyt, että energiasi auttaa.

Marjatta vaikutti erittäin hyvältä ja asiantuntevalta ihmiseltä. Nyt jäädään vain odottamaan tulevaa ja mitä se tuokaan tullessaan. Aurinkoista kevättä ja kiitos! 🙂

Kiitos Marjatalle! yllättävää näkymää ja just oikein. Jään odottamaan innolla mitä tapahtuu.