Ellen maamma parhaimpia näkijöitä

Hei, olen näkijä Henna

Maailma on täynnä erilaisia persoonia ja se tekee elämästä mielenkiintoista.

Itse olen aina ollut hyvin herkkä, jopa erityisherkkä nykytermeillä. Herkkyys on myös rasittavaa ja ahdistavaa, kun aistii muiden ajatuksia ja tunteita, mutta ei välttämättä ole tietoinen mistä ne tulevat. Oman erikoislaatunsa ymmärtäminen on kuitenkin helpottavaa ja näkymätön maailma tuo elämään rikastuttavia ja välillä hämmästyttäviäkin vivahteita.

Emme ole yksin vaikka usein olemme yksinäisiä. Ympärillämme on jatkuvasti apujoukkoja, jotka vain odottavat kutsuamme.

Kaikissa meissä on sisäänrakennettuna monenlaista potentiaalia.

Joillakin se näkyy kauas jo nuorena. Toisilla se on piilossa ja joillakin sen etsiminen voi kestää aivan liian pitkältä tuntuvan ajan. Valitettavan usein emme usko itseemme tarpeeksi, jos ollenkaan, jolloin myöskään emme osaa etsiä itsestämme mitään uutta tai ihmeellistä. Kuitenkin olemme kaikki käveleviä ihmeitä.

Olemme oppineet ehkä kantapään kautta, ettei kannata katsoa kovin ylös ja korkealle. Sinnittelemme huonoissa oloissa ja huonoissa suhteissa, koska emme tiedä paremmasta. Parempi tyytyä pieneen ja ruttuiseen elämään, kuin haaveilla isosti jostain upeasta ja innostavasta.

Itsearvostuksemme on usein niin nollassa, että tarvitaan monta henkistä puskutraktoria työntämään yksi ihmissielu ylös.

Olen itse joskus talsinut aallonpohjia pitkin, enkä silloin uskonut koskaan pääseväni sieltä maanpinnalle. Nousemme ihmeellisesti kuitenkin mahdottomistakin paikoista, usein muiden ihmisten tuen avulla. Tänä päivänä osaan olla kiitollinen kaikesta hyvästä ympärilläni ja erilaisista elämän positiivisista yllätyksistä.

Kun annamme elämälle mahdollisuuden ja sallimme hyvän ja jopa vielä paremman tulevaisuuden tulla meitä kohti, niin kaikenlaista odottamatonta ja ihanaa voi alkaa ilmaantua.

Koen energiat ja ihmisten ominaislaadun yleensä häivähdyksinä ja tunteina. Tieto eri asioista minulle tulee hienovaraisina tuntemuksina ja symboleina.

Ominta näkijän aluettani ovat ihmissuhdeasiat ja tunnesotkut sekä tukeminen henkisyyden matkalla. Kadonneita esineitä olen myös joskus onnistunut paikallistamaan.

Rohkaisua ja voimaantumista, vaikkapa vain arkipäivän masentavissa olotiloissa.

Sisäinen hymy on kaikkein kaunein koru,
se syntyy syvällä sydämessä
ja loistaa kilpaa kiitollisuuden kanssa

Kaikki puhelut ovat luottamuksellisia

Tavattavissa seuraavasti:

numerossa     0700 57 5567
tai mikäli EU:n saldoraja on tullut täyteen
numerossa     09 856 769 67

numerossa     0700 57 55 64  soita
tai mikäli EU:n saldoraja on tullut täyteen
numerossa     09 856 769 64  soita

puh/hinta 2,21€/min + pvm