Parhaat ennustajat

Unil ennustajat

Kokeneet ennustajat voivat auttaa niin arjen haasteissa kuin  elämän visioissa yleensäkin.
Joskus elämä voi olla pahastikin solmussa monien eri syiden vuoksi ja tällöin moni kaipaa kokeneen näkijän ymmärtävää  tukea ja katselmusta tulevaan.

Monella Näkijöistämme on ollut kyky nähdä tulevia tapahtumia jo nuoruudesta asti ja se on luonnollinen ominaisuus heidän elämässään. Useimmilla on vahva kyky nähdä rakkaus- ja ihmissuhdeasioissa  mutta myös tavalliset arjen ongelmat kuten koti- ja työasiat kuuluvat useimilla osaamisalueseen.

Ennustajat tukena

Arjen kulku ei ole kiveen hakattu. Elämämme rakentuu luitenkin pääasiassa omista valinnoistamme.
Noissa valinnoissa kaipaamme usein tukea, näkemystä ja kanssaihmisen kanssa pohdintaa. Ihmissuhdeasiat ovat ylivertaisesti  eniten puhuttavia asioita. Hyvän ja kokeneen ennustajan kanssa niitten läpikäyminen voi tuoda meille selkeyttä ja positiivista energiaa.

Alla linkeistä voit tutustua ennustajiin.

ennustajat tänään

 • 0700 57 5561
 • 0700 57 5565
 • 09 856 76961
 • 09 856 76965
 • 0700 57 5569
 • 0700 57 5564
 • 09 856 76969
 • 09 856 76964
 • 0700 57 5572
 • 0700 57 5574
 • 09 856 76972
 • 09 856 76974
 • 0700 57 5562
 • 0700 57 5571
 • 09 856 76962
 • 09 856 76971
 • 0700 57 5570
 • 0700 57 5568
 • 09 856 76970
 • 09 856 76968
 • 0700 57 5563
 • 0700 57 5560
 • 09 856 76963
 • 09 856 76960
 • 0700 57 5566
 • 0700 57 5567
 • 09 856 76966
 • 09 856 76967

puh. hinta 2,21€/min + pvm

puh. hinta on 2,21€/min  + pvm

Palautteet ja blogit

Palautteet

Ennustaja palautteet

Hennan asiakkailta palautetta.

Upea uusi näkijä.
Hän pelasti jouluni, tuhannet kiitokset!

Olen soitellut jo n 10v ajan eri näkijöille ja hän todella yllätti positiivisesti, kun soitin eilen 1.kerran. En muista olisin ennen saanut 1. puhelun myötä näin suurta luottamusta näkijään.

Sonjan asiakkailta palautetta.

Olen muutaman kerran soittanut Sonjalle ja joka kerta hämmästyn , kuinka hyvin ja tarkkaan hän on tilanteeseeni nähnyt . Hänellä on näkemisen lahja ❤️

Kiitos Veeralle ja Sonjalle ymmärtäväisistä keskustelutuokioista, jotka ovat tuoneet selkeyttä ja toivoa tunne-elämän haasteisiin. Olette hyvin kärsivällivällisiä ja oivaltavia kuuntelijoita, ymmärrätte elämän osa-alueita ettekä tuomitse tai liikaa neuvo asiakasta vaan tulkitsette näkemäänne.

Nykyhetken olette nähneet tarkasti  ja mieli on aina rauhoittunut keskustelun jälkeen.

Suuri kiitos Sonjalle.Hyvin sait asioista kiinni ja niin ihanan myönteisesti tsemppaavasti kerrot näkemäsi. Kiitos kaikkea hyvää sinulle.
t.tyytyväinen soittaja

Kiitos Sonja kun kuuntelit huoliani. Aika näyttää toteutuuko ennustus, mutta sain toivoa tulevasta ja sehän on pääaisia. Iso kiitos sinulle, jos alkaa taas ahdistaa soitan uudelleen.

Suurkiitos Sonjalle ja Veeralle! Olen saanut heiltä paljon apua ja toivoa vaikeilta tuntuvina hetkinä ja oppinut ymmärtämään itseäni ja ympärillä olevia ihmisiä paremmin.

Sonja – sinä olet niin taitava ja ihana.
Ilman sinua en edes varmaan olisi työssä. Niin paljon olen sinulta tukea saanut.

Ennustaja Iriksen asiakkailta palautetta

Iirikselle olen soittanu vaikeissa elämäntilanteissa jo syksystä 2015. Puheluita on kertynyt kahdeksan 6 vuoden aikana. Kiitos Iiris, olet kultaakin arvokkaampi.

 Olet nähnyt tapahtumat oikein, jopa sellaiset mitä en olisi itse unissanikaan uskonut. Antamat aikasi ovat täsmänneet poikkeuksetta. Kerrot asiat rehellisesti, et kiertele etkä kaartele.

 Lasketun aikani, jo ennen kuin tiesin itse raskaudesta. Mutta näit senkin, että olin valmis ottamaan tiedon vastaan. Kiitos Iiris vielä kerran.

 

Hei Iiris,

Soittelin sinulle tässä mieheni työpaikka-asiaan liittyen ja lupasin, ilmoittaa kuinka siinä käy. Siinä kävi kuten
ennustitkin, että hän sai sen uuden tehtävän jota hakikin.

Kiitos tuestasi jännittävässä hetkessä.
Ja kiitos myös rehellisestä tavastasi kertoa asiat. Sinuun on helppo luottaa.

Mukavaa ja menestyksellistä vuotta 2021
Kestoasiakkaasi.

 

Iiriksen ennustukset on pitänyt paikkansa, ruusuja Iirikselle ja kiitos*.

ET

 

Irikselle palautetta!

Soitin sinulle ja kysyin näkemystä elämäntilanteestani. Olin hyvin hämmentynyt enkä oikein ymmärtänyt mitä kerroit, kirjoitin kuitenkin muistiin mitä sanoit.

Nyt olen ymmärtänyt keitä tarkoittamasi hekilöt ja tapahtumat kuvaavat. Kiitos sinulle, näkymä oli hyvin tarkka vaikka aluksi ymmärsin henkilöt toisiksi.

T.M

 Amalian asiakkailta  palauttetta

Kiitokset ihanalle Amalialle avusta kiperissä tilanteissa!

En uskonut että joku voisi nähdä noin osuvasti ajan milloin jokin asia tapahtuu mutta niin vain tapahtui. Näit miten asiat ovat nyt ja miten tulee käymään. Sanot asiat suoraan mitä näet. Kaikki asiat mitä olet minulle nähnyt ovat toteutuneet sanomallasi aikataululla.

Näet niin hyvin lähitulevaisuuden. Olet ihana, energinen ja voimaannuttava selvänäkijä. Sain todella paljon voimaa ja uskoa sanoistasi. Olet taitava! Olen sanonut nämä sinulle jo mutta halusin vielä nämä kirjoittaa muillekin tiedoksi.

Enkeleitä sinulle❤

 Violan asiakkailta  palauttetta

Lämpimät kiitokset Violalle! Olet nähnyt uskomattoman tarkasti työasiat ja kuinka ne etenevät.

Ennustaja Veeran asiakkailta  palauttetta

 Suuri kiitos Veeralle.Olet taitava, positiivinen ja olen apua ja iloa saanut puheluistasi.

Tuhannet kiitokset, taas kerran, Veeralle, ystävällisestä ja asiaan paneutuvasta selvänäkötuokiosta! Kiitokset jäivät sanomatta, kun Prepaidin aika loppui, mutta toivottavasti saat ne nyt tätä kautta.
Hienoa, että olet valinnut tällaisen auttamistehtävän 🙂
Terveisin kanta-asiakkaasi

Kiitos Veera, toivoa antavasta näkemyksestäsi! Osa näkemästäsi on jo toteutunut, osaa jään malttamattomana odottamaan. Ihanaa kevättä Sinulle!!

Hei!
Tuhannet kiitokset Veera-näkijälle sunnuntain juttelutuokiosta. Sain avun pahaan mieleeni ja paljon ajattelemisen aihetta. Puhelu katkesi kesken, joten ehtinyt kiittää heti silloin. Hyvää kevään jatkoa!

Kiitos Veera !
Kerroit että hänellä olisi tunteita minua kohtaan, vaikka itse sitä epäinkin.
Olet ihmissuhteissa ENKELINI.!

 Anjan asiakkailta  palautetta

Kiitos Anja.Sain puhelun alusta reiki energiaa mikä auttoi.Puhelusta olen

Todella kiitollinen että soitin.Enkeleille KIITOS ja sinulle Anja voimia ja

Siunausta.

ANJALLE KAUNIS KIITOS, SAIN SINULTA ARVOKASTA TIETOA JA TAAS JAKSAA ETEENPÄIN. SIUNAUSTA ARVOKKAALLESI TYÖLLESI. OLEN IKIONNELLINEN ETTÄ SAAMME UUDEN KODIN JA PALJON MUUTA SEN MYÖTÄ. KAUNISTA KESÄÄ SINULLE.
Iltaa ,
Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän \”päivällisen\” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Iltaa, Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän \”päivällisen\” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä.

Olen soitellut monelle, mutta kenelläkään ei ole sellaista jumalallista energiaa kuin Anjalla! Anjalle suuret kiitokset, ehkä hän pelastaa taas minut noilta pahoilta energioilta! Rakkauden enkeleitä hänelle!

Lämpimät kiitokset Anjalle (viimeisin puheluni) ja Eilalle kaikesta tuesta, jonka olen saanut teiltä vaikeiden viime vuosien aikana. Olette maanpäällisiä enkeleitä. Puheluni on aina katkennut kesken, enkä ole kerinnyt kiittää teitä. Teen sen näin… KIITOS! Teillä on oikea Näkemisen lahja.

Tervehdys unil,

En voi muuta kun ihmetellä ja suuret kiitokset taas Anjalle!!!

Hän on kyllä aivan uskomaton.

Suuret ovat hänen Jumalan antamat lahjat.

SUURET KIITOKSET!!!

Ennustaja Marjatan asiakkailta  palauttetta

Hei Marjatta! Olet tsempannut ja puhelusi muistelu on auttanut minua enemmän kuin arvaatkaan. Olen palannut sanoihisi viimeisen 1,5 vuoden aikana hetkinä kun on ollut hankalaa, ja saanut niistä voimaa ja luottamusta. Kiitos

Haluan lähettää terveisiä Marjatalle. Minulla on ihailija, jota en voi ottaa todesta. Se oikea tulee, kun aika on oikea. Terkuin
Runokki

Suuret kiitokset Marjatalle. Tämäniltainen keskustelumme oli todella valaiseva. Näit asiani hämmästyttävän selkeästi ja osasit katsoa sitä ihan uudelta kantilta. Tunnen jo nyt, että energiasi auttaa.

Marjatta vaikutti erittäin hyvältä ja asiantuntevalta ihmiseltä. Nyt jäädään vain odottamaan tulevaa ja mitä se tuokaan tullessaan. Aurinkoista kevättä ja kiitos! 🙂

Kiitos Marjatalle! yllättävää näkymää ja just oikein. Jään odottamaan innolla mitä tapahtuu.

Sennin asiakkailta  palauttetta

Tyytyväinen asiakas kiittää

Sain apua ja helpotusta tilanteeseeni kun soitin monitaitaja Sennille!

Sennille kiitos.

Ei ole mikään ”leipäpappi” on sydämellä ja parantavalla energialla auttavainen, tietotaidolla osaava näkijä.
Vaari kiittää!

Kiitos Senni

Oli hyvä puhelu, sain juuri sen avun, jota tarvitsin. Senni näki ja osasi selventää, mistä ongelmissani on kysymys. Hän tiivisti hauskasti sen, mistä kenkäni puristi. Keskustelu oli voimauttava.

Eevi-Marian asiakkailta  palauttetta

Eevi-Marialle suuret kiitokset, sain hyviä elämänohjeita, energiaa. Hyvä kuuntelija, asioista oli helppo hänen kanssa keskustella. Sain helpotusta vaikeaan tilanteeseeni. Ihana ihminen. Suosittelen *****

Eevi-Maria on auttanut minua useiden vuosien ajan elämän karikoissa. Hän on aito ja suurisydämminen ihminen, joka osaa myös huumorin jalon taidon. Eevi-Marian energialähetykset ovat laittaneet rakkausasiat etenemään nopeasti. Usein jo puhelun aikana puhelimeen alkaa tulla viestiä mielitietyltä. Suosittelen Eeviä erittäin mielelläni muillekkin!

Tuhannet kiitokset Eevi-Maria! Lähettämäsi energia pääsi perille ja asiat alkavat sujua huomattavasti paremmin. Olet ihminen oikealla alalla. Kiitos!

Eevi-Maria.KIITOS.Enkeli oli mukana.Sanoit niin kuin on mulle tarkoitettu.

Eevi-Maria.olen saanut positiivista energiaa ja tietoa sinulta.Olen muutaman kerran soittanut ja aina on jäänyt positiivinen energia.KIITOS

EEVI-MARIA. KIITOS.

Huom.: Jos tunnistat ylläolevista viesteistä jonkun  omaksesi ja haluat sen poistettavan, ole ystävällinen ja lähetä palautesivulla siitä meille ilmoitus.