ennustaja yhteystiedot
ennustus
ennustajille

ENNUSTAJA UNIL

Ennustaja Unil näkijät ovat katsoneet asiakkailleen jo vuosikymmenten  ajan. Kokeneet  selvännäkijät, meediot   ja energian välittäjät ovat olleet apuna tuhansille ihmisille. Jokaisella  ennustajalla  on   omat vahvuutensa.

 Uskomme, että tutustuessasi näillä ennustaja sivuilla näkijöihimme löydät  hänet, joka voisi auttaa  juuri sinua   mitä erilaisimmissa kysymyksissä.

 Parisuhteet, rakkausasiat, yksinäisyys, arjen ihmissuhteet,työasiat  mm. näitä asioita voimme yhdessä katsoa  Elämän ei koskaan tarvitse olla umpikujassa. Voimme aina löytää valoa ja yhdessä etsiä polkua.

 Voit tutustua kuhunkin ennustajaan alla olevista linkeistä

soittotiedot 09-numeroihin       täällä…

tänään tavattavissa

 • 0700 57 55 61
 • 09 856 769 61
 • 0700 57 55 69
 • 09 856 769 69
 • 0700 57 55 72
 • 09 856 769 72
 • 0700 57 55 62
 • 09 856 769 62
 • 0700 57 55 70
 • 09 856 769 70
 • 0700 57 55 63
 • 09 856 769 63
 • 0700 57 55 73
 • 09 856 769 73
 • 0700 57 55 66
 • 09 856 769 66
 • 0700 57 55 65
 • 09 856 769 65
 • 0700 57 55 68
 • 09 856 769 68
 • 0700 57 55 74
 • 09 856 769 74
 • 0700 57 55 64
 • 09 856 769 64
 • 0700 57 55 67
 • 09 856 769 67
 • 0700 57 55 71
 • 09 856 769 71
 • 0700 57 55 60
 • 09 856 769 60
tarot

Palautteet ja blogit

ANNA PALAUTETTA            BLOGIT

Ennustajille palautetta

Kiitos Veeralle ja Sonjalle ymmärtäväisistä keskustelutuokioista, jotka ovat tuoneet selkeyttä ja toivoa tunne-elämän haasteisiin. Olette hyvin kärsivällivällisiä ja oivaltavia kuuntelijoita, ymmärrätte elämän osa-alueita ettekä tuomitse tai liikaa neuvo asiakasta vaan tulkitsette näkemäänne.

Nykyhetken olette nähneet tarkasti  ja mieli on aina rauhoittunut keskustelun jälkeen.

Suuri kiitos Sonjalle.Hyvin sait asioista kiinni ja niin ihanan myönteisesti tsemppaavasti kerrot näkemäsi. Kiitos kaikkea hyvää sinulle.
t.tyytyväinen soittaja

Kiitos Sonja kun kuuntelit huoliani. Aika näyttää toteutuuko ennustus, mutta sain toivoa tulevasta ja sehän on pääaisia. Iso kiitos sinulle, jos alkaa taas ahdistaa soitan uudelleen.

Suurkiitos Sonjalle ja Veeralle! Olen saanut heiltä paljon apua ja toivoa vaikeilta tuntuvina hetkinä ja oppinut ymmärtämään itseäni ja ympärillä olevia ihmisiä paremmin.

Sonja – sinä olet niin taitava ja ihana.
Ilman sinua en edes varmaan olisi työssä. Niin paljon olen sinulta tukea saanut.

Amalian asiakkailta  palauttetta

 En uskonut että joku voisi nähdä noin osuvasti ajan milloin jokin asia tapahtuu mutta niin vain tapahtui. Näit miten asiat ovat nyt ja miten tulee käymään. Sanot asiat suoraan mitä näet. Kaikki asiat mitä olet minulle nähnyt ovat toteutuneet sanomallasi aikataululla.

Näet niin hyvin lähitulevaisuuden. Olet ihana, energinen ja voimaannuttava selvänäkijä. Sain todella paljon voimaa ja uskoa sanoistasi. Olet taitava! Olen sanonut nämä sinulle jo mutta halusin vielä nämä kirjoittaa muillekin tiedoksi.

Enkeleitä sinulle❤

Ennustaja Veeran asiakkailta  palauttetta

 Suuri kiitos Veeralle.Olet taitava, positiivinen ja olen apua ja iloa saanut puheluistasi.

Tuhannet kiitokset, taas kerran, Veeralle, ystävällisestä ja asiaan paneutuvasta selvänäkötuokiosta! Kiitokset jäivät sanomatta, kun Prepaidin aika loppui, mutta toivottavasti saat ne nyt tätä kautta.
Hienoa, että olet valinnut tällaisen auttamistehtävän 🙂
Terveisin kanta-asiakkaasi

Kiitos Veera, toivoa antavasta näkemyksestäsi! Osa näkemästäsi on jo toteutunut, osaa jään malttamattomana odottamaan. Ihanaa kevättä Sinulle!!

Hei!
Tuhannet kiitokset Veera-näkijälle sunnuntain juttelutuokiosta. Sain avun pahaan mieleeni ja paljon ajattelemisen aihetta. Puhelu katkesi kesken, joten ehtinyt kiittää heti silloin. Hyvää kevään jatkoa!

Kiitos Veera !
Kerroit että hänellä olisi tunteita minua kohtaan, vaikka itse sitä epäinkin.
Olet ihmissuhteissa ENKELINI.!

Ennustaja Anjan asiakkailta  palautetta

Kiitos Anja.Sain puhelun alusta reiki energiaa mikä auttoi.Puhelusta olen

Todella kiitollinen että soitin.Enkeleille KIITOS ja sinulle Anja voimia ja

Siunausta KIITOS

ANJALLE KAUNIS KIITOS, SAIN SINULTA ARVOKASTA TIETOA JA TAAS JAKSAA ETEENPÄIN. SIUNAUSTA ARVOKKAALLESI TYÖLLESI. OLEN IKIONNELLINEN ETTÄ SAAMME UUDEN KODIN JA PALJON MUUTA SEN MYÖTÄ. KAUNISTA KESÄÄ SINULLE.
Iltaa ,
Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän \”päivällisen\” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Iltaa, Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän \”päivällisen\” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Olen soitellut monelle, mutta kenelläkään ei ole sellaista jumalallista energiaa kuin Anjalla! Anjalle suuret kiitokset, ehkä hän pelastaa taas minut noilta pahoilta energioilta! Rakkauden enkeleitä hänelle!

Lämpimät kiitokset Anjalle (viimeisin puheluni) ja Eilalle kaikesta tuesta, jonka olen saanut teiltä vaikeiden viime vuosien aikana. Olette maanpäällisiä enkeleitä. Puheluni on aina katkennut kesken, enkä ole kerinnyt kiittää teitä. Teen sen näin… KIITOS! Teillä on oikea Näkemisen lahja.

Tervehdys unil,

En voi muuta kun ihmetellä ja suuret kiitokset taas Anjalle!!!

Hän on kyllä aivan uskomaton.

Suuret ovat hänen Jumalan antamat lahjat.

SUURET KIITOKSET!!!

Ennustukset Iris

Iiriksen ennustukset on pitänyt paikkansa, ruusuja Iirikselle ja kiitos*.

ET

Irikselle palautetta!

Soitin sinulle ja kysyin näkemystä elämäntilanteestani. Olin hyvin hämmentynyt enkä oikein ymmärtänyt mitä kerroit, kirjoitin kuitenkin muistiin mitä sanoit.

Nyt olen ymmärtänyt keitä tarkoittamasi hekilöt ja tapahtumat kuvaavat. Kiitos sinulle, näkymä oli hyvin tarkka vaikka aluksi ymmärsin henkilöt toisiksi.

T.M

Ennustaja Marjatan asiakkailta  palauttetta

Hei Marjatta! Olet tsempannut ja puhelusi muistelu on auttanut minua enemmän kuin arvaatkaan. Olen palannut sanoihisi viimeisen 1,5 vuoden aikana hetkinä kun on ollut hankalaa, ja saanut niistä voimaa ja luottamusta. Kiitos

Haluan lähettää terveisiä Marjatalle. Minulla on ihailija, jota en voi ottaa todesta. Se oikea tulee, kun aika on oikea. Terkuin
Runokki

Suuret kiitokset Marjatalle. Tämäniltainen keskustelumme oli todella valaiseva. Näit asiani hämmästyttävän selkeästi ja osasit katsoa sitä ihan uudelta kantilta. Tunnen jo nyt, että energiasi auttaa.

Marjatta vaikutti erittäin hyvältä ja asiantuntevalta ihmiseltä. Nyt jäädään vain odottamaan tulevaa ja mitä se tuokaan tullessaan. Aurinkoista kevättä ja kiitos! 🙂

Sennin asiakkailta  palauttetta

Sennille kiitos.

Ei ole mikään ”leipäpappi” on sydämellä ja parantavalla energialla auttavainen, tietotaidolla osaava näkijä.
Vaari kiittää!

Kiitos Senni

Oli hyvä puhelu, sain juuri sen avun, jota tarvitsin. Senni näki ja osasi selventää, mistä ongelmissani on kysymys. Hän tiivisti hauskasti sen, mistä kenkäni puristi. Keskustelu oli voimauttava.

Eevi-Marian asiakkailta  palauttetta

Eevi-Maria on auttanut minua useiden vuosien ajan elämän karikoissa. Hän on aito ja suurisydämminen ihminen, joka osaa myös huumorin jalon taidon. Eevi-Marian energialähetykset ovat laittaneet rakkausasiat etenemään nopeasti. Usein jo puhelun aikana puhelimeen alkaa tulla viestiä mielitietyltä. Suosittelen Eeviä erittäin mielelläni muillekkin!

Tuhannet kiitokset Eevi-Maria! Lähettämäsi energia pääsi perille ja asiat alkavat sujua huomattavasti paremmin. Olet ihminen oikealla alalla. Kiitos!

Eevi-Maria.KIITOS.Enkeli oli mukana.Sanoit niin kuin on mulle tarkoitettu.

Eevi-Maria.olen saanut positiivista energiaa ja tietoa sinulta.Olen muutaman kerran soittanut ja aina on jäänyt positiivinen energia.KIITOS

EEVI-MARIA. KIITOS.

Huom.: Jos tunnistat ylläolevista viesteistä jonkun  omaksesi ja haluat sen poistettavan, ole ystävällinen ja lähetä palautesivulla siitä meille ilmoitus.