kortteja
korteista katsominen

Ennustaja apuna, ihmissuhteet ja arjen haasteet

….kiitetyt selvänäkijät….

Kaipaatko näkemystä tulevaan. Olisiko näköpiirissä kumppania jonka kanssa voisi jakaa elämän taivalta. Maamme parhaat ennustajat katsovat sinulle näitä läpi elämän koskettavia kysymyksiä. Työasiat, rakkaus ja arkielämän haasteet koskettavat jokaista meistä. Ennustajamme ovat katsoneet näitä asioita vuosikymmenet ja saaneet paljon kiitos palautetta

Aina on toivoa

Mikään ei ole kiveen kirjoitettu, jos kohtaa pettymyksiä on aina mahdollisuuksia kääntää uusi sivu. Siinä hetkessä usein kaipaamme myötäeläjää ja näkijää jonka kanssa voi katsoa mitä tulevaisuuss voisi tuoda tullessaan.

Sanna-Maija on aloittanut linjoilamme, täällä

 • ennustajat tänään
 • jälkilaskutus numero
 •  SONJA
 • .0700 57 5565
 • .09 856 76965
 • ANJA
 • 0700 57 5561
 • 09 856 76961
 • AMALIA
 • 0700 57 5571
 • 09 856 76971
 • VEERA
 • 0700 57 5564
 • 09 856 76964
 • MILENA
 • 0700 57 5574
 • 09 856 76974
 • IRIS
 • 0700 57 5562
 • 09 856 76962
 • KERTTU
 • 0700 57 5573
 • 09 856 76973
 • VIOLA
 • 0700 57 5570
 • 09 856 76970
 • SENNI
 • 0700 57 5560
 • 09 856 76960
 • MANDI
 • 0700 57 5568
 • 09 856 76968
 • HENNA
 • 0700 57 5567
 • 09 856 76967
 • SANNA-MAIJA
 •       18 – 21
 • 0700 57 5569
 • 09 856 76969
 • Jos haluat soittaa kenelle hyvänsä vapaana olevalle näkijälle, ole hyvä ja soita numeroon 0700 57 555 Puh. hinta 2,21€/min. + pvm
tarot kortit kertovat

Ennustajat tänään

puh. hinta on 2,21€/min  + pvm

Ennustaja apuna tulevaan.

Meillä jokaisella on omanlainen reitti kuljettavanamme elämän polulla.

Joskus elämä voi olla niin solmussa että kaipaamme kanssakuulijaa ja ennustajaa katsomaan miltä tulevaisuus voisi näyttää.

Emme aina ehkä pysty näkemään ratkaisuja kun tilanne tuntuu olevan umpikujassa. Yleensä ratkaisut voi löytyä niihin vaikeimpiinkin hetkiin.

Useimmiten kaipaamme näkemistä ihmissuhde ja rakkausasioissa,
kuinka löytää taas yhetys kumppaniin, mutta myös tavalliset arjen haasteet kaipaavat monesti yhdessä katsomista.

Hyvällä ennustajalla jolla on kyky nähdä tuleviin parisuhteisiin on myös kyky nähdä intuitiollaan ratkaisuja vaikeisiinkin elämän tilanteisiin joita meidän kaikkien kohdalle kyllä riittää.

On rikkaus kyetä näkemään eri tapoja lähestyä asioita ja nähdä että aina selvitään.

enkelit

Palautetta asiakkailta

Palautetta kukkien kanssa

 Ennustaja Anjan asiakkailta palautetta.

Kiitos tämän päivän puhelusta. Kaikki mitä sanoit on totta. Näit sekä minun että tulevan puolisoni menneisyyteen lisäten ymmärrystä asioihin. Toit toivoa, että kaikki järjestyy. Kiitos.

Kiitos Anja.Sain puhelun alusta reiki energiaa mikä auttoi.Puhelusta olen Todella kiitollinen että soitin.Enkeleille KIITOS ja sinulle Anja voimia ja Siunausta.

ANJALLE KAUNIS KIITOS, SAIN SINULTA ARVOKASTA TIETOA JA TAAS JAKSAA ETEENPÄIN. SIUNAUSTA ARVOKKAALLESI TYÖLLESI. OLEN IKIONNELLINEN ETTÄ SAAMME UUDEN KODIN JA PALJON MUUTA SEN MYÖTÄ. KAUNISTA KESÄÄ SINULLE.
Iltaa ,
Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän ”päivällisen” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Iltaa, Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän ”päivällisen” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä.

Olen soitellut monelle, mutta kenelläkään ei ole sellaista jumalallista energiaa kuin Anjalla! Anjalle suuret kiitokset, ehkä hän pelastaa taas minut noilta pahoilta energioilta! Rakkauden enkeleitä hänelle!

Lämpimät kiitokset Anjalle (viimeisin puheluni) ja Eilalle kaikesta tuesta, jonka olen saanut teiltä vaikeiden viime vuosien aikana. Olette maanpäällisiä enkeleitä. Puheluni on aina katkennut kesken, enkä ole kerinnyt kiittää teitä. Teen sen näin… KIITOS! Teillä on oikea Näkemisen lahja.

Tervehdys unil,

En voi muuta kun ihmetellä ja suuret kiitokset taas Anjalle!!!

Hän on kyllä aivan uskomaton.

Suuret ovat hänen Jumalan antamat lahjat.

SUURET KIITOKSET!!!

Ennustaja Sonjan asíakkailta palautetta.

Olen muutaman kerran soittanut Sonjalle ja joka kerta hämmästyn , kuinka hyvin ja tarkkaan hän on tilanteeseeni nähnyt . Hänellä on näkemisen lahja ❤️

Kiitos Veeralle ja Sonjalle ymmärtäväisistä keskustelutuokioista, jotka ovat tuoneet selkeyttä ja toivoa tunne-elämän haasteisiin. Olette hyvin kärsivällivällisiä ja oivaltavia kuuntelijoita, ymmärrätte elämän osa-alueita ettekä tuomitse tai liikaa neuvo asiakasta vaan tulkitsette näkemäänne.

Nykyhetken olette nähneet tarkasti ja mieli on aina rauhoittunut keskustelun jälkeen.

Suuri kiitos Sonjalle.Hyvin sait asioista kiinni ja niin ihanan myönteisesti tsemppaavasti kerrot näkemäsi. Kiitos kaikkea hyvää sinulle.
t.tyytyväinen soittaja

Kiitos Sonja kun kuuntelit huoliani. Aika näyttää toteutuuko ennustus, mutta sain toivoa tulevasta ja sehän on pääaisia. Iso kiitos sinulle, jos alkaa taas ahdistaa soitan uudelleen.

Suurkiitos Sonjalle ja Veeralle! Olen saanut heiltä paljon apua ja toivoa vaikeilta tuntuvina hetkinä ja oppinut ymmärtämään itseäni ja ympärillä olevia ihmisiä paremmin.

Sonja – sinä olet niin taitava ja ihana.
Ilman sinua en edes varmaan olisi työssä. Niin paljon olen sinulta tukea saanut.

Näkijä Kertulle palautetta

Tuhannet kiitokset Veeralle ja Kertulle tulkinnoista ja avusta muutenkin. Tulkinnat ovat todella auttaneet selkiyttämään omaa elämää.

Ennustaja Amalia apuna

 Amalian asiakkailta palautetta

Kiitokset ihanalle Amalialle avusta kiperissä tilanteissa!

En uskonut että joku voisi nähdä noin osuvasti ajan milloin jokin asia tapahtuu mutta niin vain tapahtui. Näit miten asiat ovat nyt ja miten tulee käymään. Sanot asiat suoraan mitä näet. Kaikki asiat mitä olet minulle nähnyt ovat toteutuneet sanomallasi aikataululla.

Näet niin hyvin lähitulevaisuuden. Olet ihana, energinen ja voimaannuttava selvänäkijä. Sain todella paljon voimaa ja uskoa sanoistasi. Olet taitava! Olen sanonut nämä sinulle jo mutta halusin vielä nämä kirjoittaa muillekin tiedoksi.

Enkeleitä sinulle❤

Kukkia Ennustaja Veralle

 Ennustaja Veeran asiakkailta

Tuhannet kiitokset Veeralle ja Kertulle tulkinnoista ja avusta muutenkin. Tulkinnat ovat todella auttaneet selkiyttämään omaa elämää.

Suuri kiitos Veeralle.Olet taitava, positiivinen ja olen apua ja iloa saanut puheluistasi.

Tuhannet kiitokset, taas kerran, Veeralle, ystävällisestä ja asiaan paneutuvasta selvänäkötuokiosta! Kiitokset jäivät sanomatta, kun Prepaidin aika loppui, mutta toivottavasti saat ne nyt tätä kautta.
Hienoa, että olet valinnut tällaisen auttamistehtävän 🙂
Terveisin kanta-asiakkaasi

Kiitos Veera, toivoa antavasta näkemyksestäsi! Osa näkemästäsi on jo toteutunut, osaa jään malttamattomana odottamaan. Ihanaa kevättä Sinulle!!

Hei!
Tuhannet kiitokset Veera-näkijälle sunnuntain juttelutuokiosta. Sain avun pahaan mieleeni ja paljon ajattelemisen aihetta. Puhelu katkesi kesken, joten ehtinyt kiittää heti silloin. Hyvää kevään jatkoa!

Kiitos Veera !
Kerroit että hänellä olisi tunteita minua kohtaan, vaikka itse sitä epäinkin.
Olet ihmissuhteissa ENKELINI.!

 Iriksen asiakkailta palautetta

Iirikselle olen soittanu vaikeissa elämäntilanteissa jo syksystä 2015. Puheluita on kertynyt kahdeksan 6 vuoden aikana. Kiitos Iiris, olet kultaakin arvokkaampi.

Olet nähnyt tapahtumat oikein, jopa sellaiset mitä en olisi itse unissanikaan uskonut. Antamat aikasi ovat täsmänneet poikkeuksetta. Kerrot asiat rehellisesti, et kiertele etkä kaartele.

Lasketun aikani, jo ennen kuin tiesin itse raskaudesta. Mutta näit senkin, että olin valmis ottamaan tiedon vastaan. Kiitos Iiris vielä kerran.

Hei Iiris,

Soittelin sinulle tässä mieheni työpaikka-asiaan liittyen ja lupasin, ilmoittaa kuinka siinä käy. Siinä kävi kuten
ennustitkin, että hän sai sen uuden tehtävän jota hakikin.

Kiitos tuestasi jännittävässä hetkessä.
Ja kiitos myös rehellisestä tavastasi kertoa asiat. Sinuun on helppo luottaa.

Mukavaa ja menestyksellistä vuotta 2021
Kestoasiakkaasi.

Iiriksen ennustukset on pitänyt paikkansa, ruusuja Iirikselle ja kiitos*.

ET

Irikselle palautetta!

Soitin sinulle ja kysyin näkemystä elämäntilanteestani. Olin hyvin hämmentynyt enkä oikein ymmärtänyt mitä kerroit, kirjoitin kuitenkin muistiin mitä sanoit.

Nyt olen ymmärtänyt keitä tarkoittamasi hekilöt ja tapahtumat kuvaavat. Kiitos sinulle, näkymä oli hyvin tarkka vaikka aluksi ymmärsin henkilöt toisiksi.

T.M

 Violan asiakkailta palautétta

Olet todella hyvä ja lämmin henkinen näkijä.
Kiitos.

Lämpimät kiitokset Violalle! Olet nähnyt uskomattoman tarkasti työasiat ja kuinka ne etenevät.

 Marjatan asiakkailta palautetta

Hei Marjatta! Olet tsempannut ja puhelusi muistelu on auttanut minua enemmän kuin arvaatkaan. Olen palannut sanoihisi viimeisen 1,5 vuoden aikana hetkinä kun on ollut hankalaa, ja saanut niistä voimaa ja luottamusta. Kiitos

Haluan lähettää terveisiä Marjatalle. Minulla on ihailija, jota en voi ottaa todesta. Se oikea tulee, kun aika on oikea. Terkuin
Runokki

Suuret kiitokset Marjatalle. Tämäniltainen keskustelumme oli todella valaiseva. Näit asiani hämmästyttävän selkeästi ja osasit katsoa sitä ihan uudelta kantilta. Tunnen jo nyt, että energiasi auttaa.

Marjatta vaikutti erittäin hyvältä ja asiantuntevalta ihmiseltä. Nyt jäädään vain odottamaan tulevaa ja mitä se tuokaan tullessaan. Aurinkoista kevättä ja kiitos! 🙂

Kiitos Marjatalle! yllättävää näkymää ja just oikein. Jään odottamaan innolla mitä tapahtuu.

Sennin asiakkailta palauttetta

Tyytyväinen asiakas kiittää

Sain apua ja helpotusta tilanteeseeni kun soitin monitaitaja Sennille!

Sennille kiitos.

Ei ole mikään ”leipäpappi” on sydämellä ja parantavalla energialla auttavainen, tietotaidolla osaava näkijä.
Vaari kiittää!

Kiitos Senni

Oli hyvä puhelu, sain juuri sen avun, jota tarvitsin. Senni näki ja osasi selventää, mistä ongelmissani on kysymys. Hän tiivisti hauskasti sen, mistä kenkäni puristi. Keskustelu oli voimauttava.

Eevi-Marian asiakkailta palautetta

Eevi-Marialle suuret kiitokset, sain hyviä elämänohjeita, energiaa. Hyvä kuuntelija, asioista oli helppo hänen kanssa keskustella. Sain helpotusta vaikeaan tilanteeseeni. Ihana ihminen. Suosittelen *****

Eevi-Maria on auttanut minua useiden vuosien ajan elämän karikoissa. Hän on aito ja suurisydämminen ihminen, joka osaa myös huumorin jalon taidon. Eevi-Marian energialähetykset ovat laittaneet rakkausasiat etenemään nopeasti. Usein jo puhelun aikana puhelimeen alkaa tulla viestiä mielitietyltä. Suosittelen Eeviä erittäin mielelläni muillekkin!

Tuhannet kiitokset Eevi-Maria! Lähettämäsi energia pääsi perille ja asiat alkavat sujua huomattavasti paremmin. Olet ihminen oikealla alalla. Kiitos!

Eevi-Maria.KIITOS.Enkeli oli mukana.Sanoit niin kuin on mulle tarkoitettu.

Eevi-Maria.olen saanut positiivista energiaa ja tietoa sinulta.Olen muutaman kerran soittanut ja aina on jäänyt positiivinen energia.KIITOS

EEVI-MARIA. KIITOS.

Huom.: Jos tunnistat ylläolevista viesteistä jonkun  omaksesi ja haluat sen poistettavan, ole ystävällinen ja lähetä palautesivulla siitä meille ilmoitus.