Selvännäkijä Amalia on pidetty ja kiitetty näkijä.

Hei, olen näkijä-meedio Amalia !

0700 57 5571

 

Olen nuoresta lähtien kokenut omaavani kykyjä nähdä asioita, joihin ei yksin silmät ja korvat riitä. Intuitio, vaisto, tunne ja jokin muu selittämätön tuo tietoisuuteeni hyvin yllättäviäkin näkökulmia Kenties osaltaan selittävä tekijä on, että myös isoäidilläni ilmenivät nämä taipumukset hyvin voimakkaina.

Oma elämäni on ollut hyvin värikäs ja melko kivikkoinenkin, mutta nuo kokemukset ovat edelleen myös vahvistaneet ja kasvattaneet minua sekä lisänneet vahvaa ihmistuntemustani ja empatiaani muita ihmisiä kohtaan ja henkisen kasvun tuloksena tuoneet tasapainon ja rauhan.

Toimin kanavana kahden maailman välillä, eli kanavoin viestejä edesmenneiltä läheisiltä. Yhteys henkimaailmaan toimii puhtaan valon ja rakkauden kautta! Olen selvätietoinen ja selväkuuloinen. Enkelit ovat apunani työssäni.

Uskon olevani erityisen lahjakas kysymyksissä, jotka liittyvät ihmissuhteisiin ja rakkauteen. Jos sinulla on uusi tai vanha ihmissuhde, joka askarruttaa tai suhde, josta haaveilet, niin voin sanoa, että nämä asiat ovat hyvin lähellä sydäntäni uskon pystyväni valaisemaan sinua elämäntilanteessasi.

Jos asiasi liittyy terveyteen, niin voimme yhdessä kartoittaa tilanteen ja löytää tie eteenpäin. Henkiparannus, välitän parantavaa/puhdistavaa energiaa vaivoihisi tai ongelmiisi, jolloin toteutuu Jumalallinen tarkoitus

Suhteet työssä tai työpaikan saaminen ovat asioita, joita käsittelen päivittäin.

Valolla ja Rakkaudella Amalia

Olen tavattavissa seuraavasti

numerossa     0700 57 5571
tai mikäli EU:n saldoraja on tullut täyteen
numerossa     09 856 769 71

numerossa     0700 57 55 71  soita
tai mikäli EU:n saldoraja on tullut täyteen
numerossa     09 856 769 71  soita

puh. hinta on 2,21€/  + pvm