linnut taivaalla

Hei, olen selvänäkijä Viola !

Soita kun olen paikalla  0700 57 5570

Olen intuitiivinen selvänäkijä, lapsuudesta asti. Hyvin kokenut auttaja ja luotettava kuuntelija. Kuuntelen sinua, mistä on kysymys tai huolistasi. Vastaan suoraan ja rehellisesti. Älä säikähdä ensinäkemääni kuvaa, sillä en käytä apuvälineitä, kuin vain tarvittaessa. Voit kysyä tai kertoa mieltä askarruttavista ongelmista, huolista, surusta jne.. Jos haluat kohtaamisemme tapahtuvan rehellisellä pohjalla soittaessasi, niin pystyn näkemään.

Pyrin karsimaan turhan epävarmuuden, pelon tai surun, jotta rauhoitut ja saat varmuutta jaksamaan elämässä. Tulen toistamaan sanoja tai lauseita uudestaan, sillä niillä on hoitava vaikutus sekä mukana ovat myös henkimaailma ja enkelit.

Enkelit ovat läheisiä auttajia. Et välttämättä huomaa heidän läsnäoloa. Autan sinua saamaan uutta iloa ja onnellisuuden varmuutta elämään. Energian vähyys johtaa masennukseen. Liialliset odotukset tai toiveet parisuhteesta, joka on päättynyt, ei aina mene kuin sinä halut.

Tulevaisuus ei tule itsestään, jos haluat muutosta elämääsi. Sinun on tehtävä osittainen työ itse toiveelle. Keskustelussa olen ystävällisen rehellinen ja ehdottoman luotettava.

Voit kysyä parisuhteesta, läheisistä, työstä ja rahasta tai mistä hyvänsä elämän tilanteesta

Ystävällisin terveisin  Viola

Tavattavissa seuraavasti

numerossa     0700 57 5570
tai mikäli EU:n saldoraja on tullut täyteen
numerossa     09 856 769 70

numerossa     0700 57 55 70  soita
tai mikäli EU:n saldoraja on tullut täyteen
numerossa     09 856 769 70  soita

puh. hinta on 2,21€/  + pvm