Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Selvännäkijä tukenasi !

Hyvä selvännäkijä matkaa yhdessä kuulijan kanssa katsoen tulevaa elämänpolkua avoimin sydämin. Tunne että on voinut auttaa kuulijaa antaa myös selvännäkijälle elämän virtaa.

Hyvällä selvännäkijällä on intuitiivinen kyky tuntea ja tarkkailla, käsittää näkymiä ja pukea ne sanoiksi.

Useille elämä on yhtäkuin ihmissuhteet. Monet kaipaavat joko vahvistusta nykyisyyteen tai karttaa tulevaan. Hyvä selvännäkijä auttaa katsomaan miltä tulevaisuus voisi näyttää.

 

Hyvä ennustaja

Näköalaa tulevaan

Selvännäkijä  voi tuoda uutta näköalaa elämääsi ja auttaa katsomaan kohti valoisampaa tulevaisuutta.Selvännäkijän tehtävä on  auttaa ihmisiä epätoivossa kuin myös tavallisissa arkieläman haasteissa

Ihmissuhteet, rakkaus, työ. Siinä varmaan kaikkein eniten ihmisiä koskettavat aiheet.Mitään ei ole kiveen hakattu.

Monet kaipaavat tukea ja näkemystä valitsemalleen polulle. Kokenut ja luotettava selvännäkijä voi olla suurena tukena ja auttaa yhdessä rakentamaan parempaa tulevaisuutta.

Elämän viisautta ja ymmärrystä ovat lisänneet ne lukemattomat kokemukset ihmisten kanssa joita näkijät ovat kohdanneet .

 

Parisuhdeasiat

Ihmissuhteet ovat ylivoimaisesti suurin alue, johon ihmiset kaipaavat vastauksia ja näkemystä, että voisiko tulevaisuudesta  saada jonkinlaista kuvaa

Löydänkö elämänkumppanin, voiko tämän suhteen vielä pelastaa? On hyvä muistaa että menevätpä asiat kuinka tahansa, niin elämässä on lähes aina, kuitenkin myös mahdollisuuksia

Parisuhde on alue, jossa moni saattaa hakea ns. omaa näkijäänsä . Näkijä saattaa nähdä hyvin monillekin kuulijoille mutta joittenkin kohdalla yhteys ei vaan toimi.Kysymys on siitä, ettei selvänäkijä saa joihinkin ihmisiin ”yhteyttä”.

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Selvännäkijä, kyky nähdä

Selvännäkokyky on yleensä luontaista mutta on myös näkijöitä joille kyky nähdä on kehittynyt vuosien varrella. On mielenkiintoinen havainto että näkeminen saattaa olla yksilöllistä siinä mielessä että selvännäkijä näkee jollekulle toiselle erinomaisesti mutta toisen kohdalla ”tökkii” pahasti. Joillakin asiakkailla ja näkijällä yhteys ei vaan toimi kun taas samaisella näkijällä yhteys saattaa toimia toisen kohdalla erinomaisesti. Tämä on sitä henkistä mystiikkaa

Elämä voi joskus olla todella solmussa mitä moninaisemmista syistä, jolloin ihminen kaipaa ulkopuolista, ystävällistä kuuntelijaa ja ennenkaikkea ihmistä jolla on kykyä ymmärtää eläman karikkoja.

Hyvällä selvännäkijällä on kyky katsoa tulevaa mutta niinkuin kaikilla elämän alueilla, pitkä kokemus alalla tuo merkittävästi lisärikkautta näkemiseen.