Sarin asiakkailta tulleita palautteita

Olen jokusen kerran soittanut Sarille. Hänen energiansa tulee minulle, menen ”kananlihalle” eli energia on voimakas. Olen itse intuitiivinen ja tunnen että hän osaa työnsä. Olisin kiitollinen jos välittäisitte viestini hänelle,asiat myös toteutuu. Se läsnäolo ja tyyneys tulee minulle asti. Ihana ihminen lämmin ja rakastava.
Hyvää joulun odotusta Unilin työntekijöille

Kiitos energian puhdistamisesta. Voi mikä keveys ja onnellisuus sekä mielerauha minulle tuli puhdistamisen jälkeen

Olet kultaa
Rakkaudella. Lea

Kiitos Sarille, tunsin lämpösi ja empatiasi. Mieleni rauhoittui. Tunsin illalla energiasi, kiitos.

Kiitos enkelille maanpäällä.

Ihana Sari

En ole paljon soitellut selvännäkijöille ja joku intuitiitio kehoitti soittamaan sinulle. Vau mikä herkkyys ja energia sain sen itseeni ja kerroit sinäkin että olet vilulihalla koska välillämme oli suuri energia ja yhteys,Olen itse intuitiivinen ja saan näkyjä. Soitan sinulle vielä ihan varmasti. Ihanaa syksyä toivoo;M

Olet Sari erittäin hyvä työssäsi. Äänesi on lohduttava sekä lempeä. jo puhelun aikana sain levollisen olon kaiken melskeen keskeltä.
Näit myös menneen ja tämän hetken erittäin hyvin, uskon, että tulevakin toteutuu.
Toivottavasti olet meidän ilona vielä todella pitkään, sinunlaisiasi tarvitaan tällä kylmässä maassa.
Lämpimin terveisin.

Kiitos Sarille energia puhdistamisesta nämä muutamat kerrat. Ja kiitos siitä suunnasta jota olet antanut minulle sekä auttanut vaikean yli.
Toivon sinulle enkeleitä elämääsi

Kiitos Sari. Tulkitsit todella hyvin ihmissuhdettani. Mielestäni näit harvinaisen syvällisesti tilanteen. Olen sitä mieltä, että antamasi ns.varoitus tilanteesta on suorastaan kullan arvoinen. Kiitos!

 

Huom.: Jos tunnistat ylläolevan viestin omaksesi ja haluat sen poistettavan, ole ystävällinen ja lähetä palautesivulla siitä meille ilmoitus.