Anjan asiakkailta tulleita palautteita

Kiitos Anja.Sain puhelun alusta reiki energiaa mikä auttoi.Puhelusta olen
Todella kiitollinen että soitin.Enkeleille KIITOS ja sinulle Anja voimia ja
Siunausta KIITOS

ANJALLE KAUNIS KIITOS, SAIN SINULTA ARVOKASTA TIETOA JA TAAS JAKSAA ETEENPÄIN. SIUNAUSTA ARVOKKAALLESI TYÖLLESI. OLEN IKIONNELLINEN ETTÄ SAAMME UUDEN KODIN JA PALJON MUUTA SEN MYÖTÄ. KAUNISTA KESÄÄ SINULLE.

Iltaa,
Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän \”päivällisen\” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Iltaa, Kiitos monista auttamiskerroista ja erityiskiitos ihanalle Anjalle, olit tänään niin suureksi avuksi että sain energiaa laittaa huomisen päivän \”päivällisen\” ja olo on tällä hetkellä todella hyvä. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Olen soitellut monelle, mutta kenelläkään ei ole sellaista jumalallista energiaa kuin Anjalla! Anjalle suuret kiitokset, ehkä hän pelastaa taas minut noilta pahoilta energioilta! Rakkauden enkeleitä hänelle!

Lämpimät kiitokset Anjalle (viimeisin puheluni) ja Eilalle kaikesta tuesta, jonka olen saanut teiltä vaikeiden viime vuosien aikana. Olette maanpäällisiä enkeleitä. Puheluni on aina katkennut kesken, enkä ole kerinnyt kiittää teitä. Teen sen näin… KIITOS! Teillä on oikea Näkemisen lahja.

Tervehdys unil,

En voi muuta kun ihmetellä ja suuret kiitokset taas Anjalle!!!
Hän on kyllä aivan uskomaton.
Suuret ovat hänen Jumalan antamat lahjat.

SUURET KIITOKSET!!!

Huom.: Jos tunnistat ylläolevan viestin omaksesi ja haluat sen poistettavan, ole ystävällinen ja lähetä palautesivulla siitä meille ilmoitus.